Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan de Nationale Kringloopbon en de daarbij horende antwoorden. Ben je op zoek naar vragen van bedrijven? Klink dan op de link hieronder. Je bent ook altijd welkom om contact met ons op te nemen, we horen graag van je!


Wanneer kan ik de Nationale Kringloopbon kopen?

We zijn nog druk bezig met het ontwikkelen van de Nationale Kringloopbon en we verwachten dat hij op zijn vroegst volgend jaar te koop is. Nog even wachten dus helaas!

Waarom duurt het nog zo lang?

Als uitgever van een kadobon word je gezien als een soort geldverstrekker en daar komen veel regels bij kijken. Daarnaast komen er bij het uitgeven van een kadobon zoals deze onverwacht veel kosten kijken die zo goed mogelijk afgedekt moeten worden om de Kringloopbon tot een succes te kunnen maken. Ken je investeerders die graag aan een project als deze zouden willen bijdragen, laat het ons dan graag weten.

Wat kan ik doen om te helpen?

Spread the message! Volg en deel onze ontwikkelingen op Instagram of Facebook, en attendeer je lokale kringloopwinkel dat de Nationale Kringloopbon in aantocht is. Op die manier komen er steeds meer kringloopwinkels op onze openbare interesselijst, waarmee we investeerders kunnen laten zien dat de bon echt een heel goed idee is.